Container 1 - Header afbeelding

Smeeïng Elektra, een begrip in Amersfoort

Smeeïng Elektra is al decennia lang een begrip in Amersfoort. Vanaf de jaren 60 verzorgen we elektrotechniek voor particulieren en zakelijke afnemers. We gaan met onze tijd mee en houden de ontwikkelingen op het gebied van elektrotechnische producten nauwlettend in de gaten. Zo leggen we zonnepaneleninstallaties en ledverlichtingsinstallaties aan en verzorgen we huisautomatisering met domotica. Daarnaast installeren we beveiligingsinstallaties, toegangscontrole en het gebruikelijke elektra werk. Nadat wij uw wensen hebben geïnventariseerd, maken we een ontwerp en geven wij advies in de ruime mogelijkheden die er zijn.

Werkzaamheden

Nieuws

Smeeïng Elektra in Abel Magazine

Smeeïng Elektra is lid van de inkoopcombinatie Abel Installatie. Door gezamelijk, met meerdere bedrijven in te kopen, kunnen we een betere prijs/kwaliteit hanteren. En deze maand staan we in het Abel Magazine, met de mooiste kerktoren van ons land.

Beleid Smeeïng omtrent het Corona virus

In verband met de ontwikkelingen op het gebied van het Corona virus (Covid19), hebben wij beleidsmaatregelen genomen. Wij willen voorkomen dat wij bijdragen in het besmetten van anderen en nemen een veilige werkomgeving voor onze medewerkers serieus. Hieronder vindt u de maatregelen: Wij houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen. Heeft u gezondheidsklachten ...