Container 1 - Header afbeelding

Inbraakbeveiliging voor uw woning

Met elektronische inbraakbeveiliging waakt de installatie over uw eigendommen als u van huis bent of als u ligt te slapen. We installeren bewegingsmelders, glasbreuksensoren en magneetcontacten om hiermee te voorkomen dat inbrekers hun slag slaan. Wanneer u dat wenst installeren we mistbeveiliging. Op het moment van inbraak zorgt het systeem voor rookontwikkeling, waardoor een inbreker gedesoriënteerd raakt en het pand waarschijnlijk verlaat. We zijn BORG-gecertificeerd en installeren beveiligingsinstallaties van klasse 1 tot en met 4, conform uw wensen. U kunt er voor kiezen om een melding naar de meldkamer te laten gaan, of met domotica naar uw smartphone. In het laatste geval kunt u, als u camera’s heeft, de camera’s op uw smartphone bedienen en kijken of de melding terecht is. Zo kunt u zelf actie ondernemen of de politie waarschuwen.

Inbraakbeveiliging voor bedrijven

Met inbraakbeveiliging van Smeeïng uit Amersfoort krijgt u een installatie die over uw bedrijf waakt als u er niet bent. U kunt met een gerust hart de beveiliging van uw bedrijf overlaten aan de beveiligingsinstallatie. We installeren bewegingsmelders, glasbreuksensoren en magneetcontacten, zodat er tijdig een melding is als er wordt ingebroken. Wij adviseren u om naast inbraakbeveiliging te kiezen voor camera’s. Camera’s hebben een preventieve werking. Inbrekers en vandalen kiezen liever een makkelijker object uit. Laat u informeren door de experts van Smeeïng.

BORG-certificaat

Het Borg certificaat betekent dat de beveiliging past bij uw situatie en voldoet aan de eisen van de overheid, de verzekeraars en de beveiligingsbranche. Dat is niet alleen voor u de garantie voor geleverde kwaliteit, maar ook voor uw verzekeraar.

Aanverwante beveiligingsdiensten die interessant zijn

Contact

Meer weten over inbraakbeveiliging?

Heeft u vragen over inbraakbeveiliging of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact op.