Container 1 - Header afbeelding

Voorkom storingen met periodiek onderhoud

Wanneer uw elektra-installatie goed wordt onderhouden, dan is de veiligheid gewaarborgd. Wij verzorgen het wettelijk verplichte onderhoud aan elektra-installaties, aan noodverlichting en aan brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Met periodiek onderhoud worden de meeste storingen voorkomen en gaan uw installaties langer mee. Met Thermisch onderzoek sporen we eventuele zwakheden in de installaties op, zodat uw installatie weer betrouwbaar is.

Abonnementen

Wij hebben verschillende onderhoudscontracten om u te ontzorgen. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent. Wij doen waar wij voor zijn opgeleid en waken over uw installaties. Op afgesproken tijdstippen inspecteren wij uw installaties en lossen mogelijk problemen op. Via een overzichtelijke rapportage houden wij u op de hoogte van de inspecties en mogelijke afwijkingen.

Storingsdienst

Als familiebedrijf hebben wij onze naam hoog te houden en wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige installaties. Om die reden hebben wij een storingsdienst, die u 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt bereiken bij calamiteiten.

Contact

Wilt u een onderhoudscontract voor het periodiek inspecteren van uw installaties, neem dan contact met ons op.