Container 1 - Header afbeelding

Ledverlichting is zuinig en sfeervol

Ledverlichting is inmiddels de standaard voor woningen en bedrijfspanden als het om verlichting gaat. Het is een energiezuinige verlichting die ook nog eens veel langer mee gaat dan traditionele verlichting. Ledverlichting is in alle kleuren en maten te krijgen en het is hierdoor aan te raden om een lichtplan te laten maken voor uw woning of bedrijfspand, om zo optimaal gebruik te maken van dit type verlichting. Ledverlichting toepassen is ons dagelijks werk en wij kunnen u uitstekend adviseren.

Ledverlichting voor de woning

Ledverlichting voor de woning

Met ledverlichting kunt u de sfeer die u in uw huis wenst, benadrukken. Met dimmers en de mogelijkheid om de ledverlichting van kleur te laten veranderen, kunt u uw verblijf een romantische, feestelijke of elke andere sfeer geven. Laat u adviseren door één van onze adviseurs. Wij maken vervolgens een lichtplan en nemen dat met u door. Als alles naar wens is, dan installeren we de ledverlichting voor u.

Ledverlichting voor kantoor, magazijn, productiehal

Ledverlichting voor kantoor, magazijn, productiehal

De juiste kleur verlichting is belangrijk voor de concentratie en het welbevinden van uw medewerkers. Zo houdt witte ledverlichting, die gelijk is aan daglicht, uw medewerkers alert. Met deze verlichting gaat hen het werk ook makkelijker af, wat het welbevinden van uw medewerkers vergroot. Wij verzorgen ledpanelen in kantoren en bijvoorbeeld led-lichtlijnen in magazijnen en in productieruimtes. Bent u op zoek naar sfeerverlichting voor uw showroom of winkel, die u van kleur kunt laten veranderen, dan zijn wij het aangewezen bedrijf om de installatie voor u aan te leggen.

Tuin-ledverlichting

Tuin-ledverlichting

Met ledverlichting voor uw tuin verandert u uw tuin in een sprookje. We adviseren om ledverlichting in de tuin te kiezen, die u van kleur kunt veranderen. Zo kunt u de accenten in uw tuin aanpassen, om elke keer weer verrast te worden. Wij maken ook voor tuinen lichtplannen en luisteren goed naar uw wensen, voordat we aan de slag gaan.

Monument of pand uitlichten

Voor architecten, vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars leggen wij pand-ledverlichting aan. Dit is een energiezuinige verlichting om uw pand of monument mooi uit te lichten. Lees meer over gebouwverlichting.

Contact

Vragen over ledverlichting?

Heeft u vragen over de mogelijkheden met ledverlichting voor uw situatie, neem dan contact met ons op.